Ja jag är allergisk mot typ allting. Eller det känns som det.

När jag var liten var jag allergisk mot fisk, ägg och mjölk. Som tur var växte det bort. När jag var 2 år gammal märkte vi att jag var farligt allergisk mot hasselnötter. Min mamma lämnade mig ensam med min alkoholistpappa som gav mig en Ballerina-kaka och sen la mig i min spjälsäng. När mamma kom hem och kollade till mig låg jag typ medvetslös i sängen och pappa låg full i soffan. Det var roligt. 
Sen dess har jag haft korsallergier mot typ äpple, jordgubbar, tomat, oregano, spiskummin och ööh säkert något mer. 
Jag är fortfarande känslig mot tomat. Speciellt krossade tomater. 
Justja jag var allergisk mot något slags gräspollen också... Och vissa katter och hundar...

Nu har jag i alla fall utvecklat en väldigt speciell och udda allergi. Nämligen mot kyla. När det är kallt ute så svullnar mina tår, fingrar eller ansikte upp. Jag får svårt att andas, liknar ett astmaanfall ganska bra. Och sen kan jag få kliande nässelutslag över hela ryggen. Trevlig eller hur?
Det upptäckte vi när jag var i fjällen något år. Första skid-dagen så svullnade mitt ansikte upp lite grann. När jag vaknade dagen där efter var mitt ansikte så svullet och spänt att jag inte kunde röra en muskel. Det löste sig och på kvällen åkte vi och badade på ett äventyrsbad som slutade med att jag hamnade på akuten. Det var nämligen så att det fanns en utomhuspool som jag var tvungen att simma i. När jag kom in igen började jag frossa och hela min kropp var täckt av nässelutslag. mamma drog in mig i omklädningsrummet och jag låg där på golvet i fosterställning och hade riktigt svårt att andas på grund av att mina luftvägar svullnade upp. 
Mamma fick panik och lämnade mig där medans hon försökte få tag på en ambulans där uppe i folktomma norrland. Yes jag fick bäras upp på en bår. Yes jag fick åka ambulans- Det var jävigt coolt btw. Jag har till och med foton från när jag låg på en brits på sjukhuset under massor av filtar och huttrade. 

Nu har jag en adrenalin penna i fall att jag får något super allergisk reaktion mot nötter eller kyla. Nu har ni lärt er något nytt. Man kan vara allergisk mot kallt klimat. HA! det är nog inte många som är det....