Som tjej blir man alltid pratad med av killar. Vare sig man vill eller inte. killar som vill ha sex. Alltid. När jag ändrade min status till singel så genast kom det massor av meddelanden. Sådant som jag skakade på huvudet åt och raderade från inkorgen. Kåta killar som bara vill ha sex. Som inleder en konversation med "vilken ställning tycker du bäst om?". Man blir så irriterad och tänker, ska jag låtsas att jag är i ett förhållande, för killar respekterar ju alltid varandras 'egendom'. Det är bro-code. Man rör inte en annan killes tjej. 
Jag som tjej kan inte stå på egna ben. Det är inte rätt, att jag ska låtsas som att jag tillhör någon för att inte bli sexuellt påhoppad verbalt eller fysiskt. 
Men nej, jag tänker försvara mig själv. Jag tillhör ingen förutom mig själv Killarna måste respektera MIG och inte den som jag anses tillhöra.

Iallafall. Ibland hittar man guldklimpar bland smågruset. Killar som är annorlunda. Killar som kan ligga och prata på telefon i flera timmar. Som vill diskutera livet och döden. Som har en åsikt om allting. Som är intelligenta. Åh herregud, tack gode gud för att det finns killar som har en hög IQ. Killar som bara vill ta en kopp kaffe och njuta av lukte och ljudet från regnet.