Jag har haft ett härligt dygn. Men jag är helt slut. 
Klockan 02.30 i natt gick jag till bussen och hämtade novox tillsammans med min hund. Och så gick vi hem och hen lagade middag. Dvs ris, potatis och stekta wokgrönsaker. Vi gick och la oss 04.00. 
Hen är helt underbar och jag dör av att få sova i hens famn och pussa på hens fingrar och armar. 
Vill ha hen här hela tiden, varje sekund. 
Novox var mycket mer intim den här gången men vi hade inte sex. Vilket var så jobbigt för jag var så kåt ahhaha. Men det gick bra ändå. Huvudsaken är att hen var med mig. 

Det känns konstigt att skriva om novox nu när vi har pratat igenom så mycket. Hen är ickebinär och vill inte bli kallad för man/kille/han. Vilket känns konstigt för min del. Mer för att jag måste vänja om mig hur jag pratar. Det är inget problem, det är bara intressant att dejta någon som inte är en man. Hen har en penis som könsorgan om ni skulle undra det. Men hen vill inte att könsorganet ska vara hens identitet. Jag menar, och Hen menar, att våra könsdelar ofta kommer med "Terms and Conditions" vilket hen inte känner sig passa in på så därför vill hen inte att hens kön ska vara hens könsidentitet så därför har hen valt att kalla sig ickebinär. 
Jag däremot är helt okej med att kalla mig kvinna, att identifiera mig som kvinna och leva som en kvinna.. ja enligt samhällets syn på det. 

Hursomhaver har jag inte ätit ordentligt på en vecka så jag har gått ner rätt mycket. Jag skippade alla måltier idag också. Jag åt några skedar ris till frukost som låg i kastrullen från i natt. Det smakade bränt och kallt så jag åt inte så mycket av det. Sen åkte jag till jobbet, där åt jag ca 4 gurkskivor och lite riven ost som jag tappade på bordet när jag lagade mat till en kund. Därefter köpte jag en glass och sen har jag ätit en till glass och ett äpple. 
Ungefär så här har mina dagar sett ut. Jag har bara inte orkat äta. 
Förutom när novox har varit här och gjort mat. Men eftersom han gör så stark mat brukar jag bara äta lite grann av det, men som tur är så är det nyttig mat hen gör för Novox är lite av ett hälsofreak.