Det är så otydligt. 
Jag har tänkt igenom det så många gånger. 
Hade det handlat om någon annan hade det varit solklart; Ett övergrepp är ett övergrepp och det ska anmälas. Men nu sitter jag i den här situationen och vet varken ut eller in. 
Var det vekligen ett övergrepp om jag nämnde till honom att jag gillar hårt sex innan? Även om vi inte pratade om hur det just skulle gå till om vi nu skulle ha sådant. 
Var det verkligen ett övergrepp om jag inte vågade säga nej?
När jag väl försökte säga nej kom inte ett ord ur min mun. Så det drog bara ut på det äckliga. 
Men jag blir så arg. Jag är så jävla arg. 
Om man har sex med en tjej för första gången och hon störtbölar så mycket att hon inte kan svara på dina frågor förrens du örfilat skiten ur henne och hon fortsätter att böla så kraftigt att hon inte kan andas, VARFÖR SLUTAR MAN INTE?  
VART FAN ÄR MORALEN? varför ska det ta 30 min till och en orörlig partner i sängen som stirrar långt långt bort i fjärran och inte rör en min och tårarna bara rinner ner längs kinderna innan man ens får tanken på att det inte riktigt är rätt. 
OCH VARFÖR ÄR DET FÖRSTA MAN SÄGER DÅ, EFTER ALLT DET HÄR "Du verkar lite off" SOM OM JAG INTE BJUDER TILL. SOM OM JAG INTE SKÖTER MIG. "Vi får fortsätta en annan gång" 
Ja förlåt om jag råkade göra dig avtänd. 
Men lättnaden när han äntligen äntligen avbryter för att hämta vatten efter att jag tråkat ut honom genom att ligga 'livlös' eller som en 'död fisk'. 

Jag har fortfarande ont i halsen/nacken. 

usch jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag orkar verkligen inte mer.