Det har varit kaos. Hela dagen igår låg jag hemma och bara.. drunknade i sorg. Jag låg i min säng hela dagen. Kunde inte äta eller göra något. 
Idag har jag varit på filminspelning och inspelningsledaren har varit så jävla irriterad och nervös så att det smittat av sig och stressat mig rejält. Nu sitter jag med ett litet magsår och dör inför natten. Låååångsaaaamt. 
Det gör ont i magen. Jag har inte tid för magsår. Jag måste jobba jobba jobba. 
Imorgon ska jag upp klockan 6 för att jag ska till studion och fixa frukost åt alla som ska jobba imorgon. Jag ska även ta pressbilder osv osv. 
Det kommer bli kul och inte alls lika stressigt som idag. Ja så länge den där inspelningsledaren håller sig undan med sin nervösa aura och slutar sprida sin irritation. 
Jag är småförtjust i en av skådespelarna. Jag skämde ut mig rejält. Jag skämde ut mig så mycket att han skämtade om att han tyckte jag var creepy och backade ett par steg... Ja sen kom han tillbaka och började prata igen men alltså. Jag har nog aldrig mått så dåligt över min olämplighet som dyker upp i alla möjliga sociala interaktioner. 

Nästa vecka är jag ledig. Nästan som ett höstlov. Vi har sändningsuppehåll så då får vi alla en ledig vecka. Jag vet precis vad jag ska göra. Men när allt är klart, då kommer jag avslöja det för er mina trogna läsare. 

Ni är ett gäng som kikar in på min blogg varjedag. Ni lämnar inga spår eller avtryck. Ni bara dyker upp på min statistik för sidvisningar. Man undrar ju vilka ni är. Vad ni tycker. Vad ni känner om det som jag skriver. Jag har ingen aning om vilka som läser min blogg idag. Well well, det lär förbli ett mysterium.